Η Διαμόρφωση είναι ένα τεχνικό γραφείο Μελετών –Κατασκευής Έργων Αρχιτεκτονικής Κήπων, Έργων Πρασίνου αλλά και ανοικτών Υπαίθριων χώρων γενικότερα. Συνεργάζεται με γραφεία Αρχιτεκτονικής τοπίου για την εφαρμογή των μελετών τους.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από τον Αλέξανδρο Κρεμμύδα ( Γ.Π.Α, Msc : Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων Ε.Α.Π. ) που από το 2003 συνεργάζεται με τον Θεόφραστο Γαβριελάτο ( Α.Τ.Ε.Ι. : Φυτικής Παραγωγής ) σε επιμέρους τομείς στην κατασκευή κήπων.

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικότερα οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται :

leave bul αρχιτεκτονική κήπωνcompany img

leave bul συστημάτων αυτόματης άρδευσης

leave bul ταρατσόκηποι

leave bul βραχόκηποι

leave bul πέργκολες

leave bul λίμνες

leave bul συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου

leave bul γεωπονική υποστήριξη χώρων πρασίνου

leave bul περιβαλλοντικός σχεδιασμός

δίνεται προτεραιότητα στις οικολογικές μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων ή την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους.

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, στους τομείς προμήθειας υλικών άρδευσης, διακοσμητικών στοιχείων κήπου και παραγωγής φυτών, ώστε να παραδίδει το κάθε έργο με ποιότητα και εγγύηση.

Η «Διαμόρφωση» θέτει σαν πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία υπαίθριων χώρων υψηλής αισθητικής, σωστά σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της. Χώρων «διαμορφωμένων» με δημιουργική φαντασία, επιστημονική υπευθυνότητα και τεχνική αρτιότητα.

Με τη σκέψη ότι αξίζει να διαφυλαχθεί όσο το δυνατόν η φυσική υπόσταση των ελεύθερων χώρων (δημόσιων και ιδιωτικών), λαμβάνουμε υπ’ όψην κατά το σχεδιασμό δύο παράγοντες:

Ο πρώτος είναι η προτεραιότητα του φυσικού υλικού (φυτό, πέτρα, ξύλο, νερό), νοούμενο ως στοιχείο φθαρτό μα και ανανεούμενο διαρκώς, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα την διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας στον αστικό ιστό.

Ο δεύτερος έχει σχέση με την προοπτική εξέλιξη της σχεδιαστικής πρότασης, σαν ένα «κόσμημα» μέσα στη σύγχρονη πόλη.

Πιστεύουμε ότι η ανάγκη για οικιστική σιγουριά, άνεση και σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με εκείνη για ισορροπία ψυχική και πνευματική που τόσο απλά και φιλικά μας χαρίζουν τα φυσικά στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο.

 

 

 

 

Κατασκευές κήπων

 

 

 

 

 Δημόσια έργα

 

 

 

 

Αυτόματο ποτισμα

 

 

 

 

 Εγκατάσταση χλοοτάπητα

 

 

 

 

 Ειδικές κατασκευές κήπων

 

 

 

 

 Συντήρηση κήπων

Δώστε ζωή στον κήπο σας...

magic garden

...Παράδεισος ανοιχτός και φιλόξενος στην ανθρώπινη ψυχή.

Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να τον τιμήσει με το βλέμμα του κι αμέσως τον ανταμείβει απλόχερα.

Πιστεύουμε ότι η ανάγκη για οικιστική σιγουριά, άνεση και σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με εκείνη για ισορροπία ψυχική και πνευματική που τόσο απλά και φιλικά μας χαρίζουν τα φυσικά στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο.

 

4ο χλμ Λεωφόρος Καλυβίων-Λαγονήσι, ΤΚ 19010 6977772865