Εταιρεία     Υπηρεσίες     Μελέτες     Έργα     ’ρθρα     FAQs     ÅðéΓͺïéíùíßÑ     Sitemap  
Newsletter signup
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό Ε-mail παρακαλώ στείλτε μας το E-mail σας

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Η Διαμόρφωση – Έργα πρασίνου, λειτουργεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής ιδιωτικών και δημοσίων έργων πρασίνου ( Αρχιτεκτονική κήπων, , κατασκευή κήπων ). Η ενασχόληση με το αντικείμενο σε ποικιλία περιπτώσεων της έχει προσδώσει εμπειρία σε όλους τους τομείς.

Σκοπός και στόχος

Σαν πρώτος στόχος είναι η παρουσία του φυσικού περιβάλλοντος να δηλώνεται με τρόπο αισθητικά και λειτουργικά άρτιο.

  • Κυριότερο αντικείμενο αποτελεί η αρχιτεκτονική κήπων , από την αρχική μελέτη ως την κατασκευή και την συντήρηση τους.
  • Αναλαμβάνει επίσης μελέτες φυτοτεχνικής διαμόρφωσης έργων πρασίνου σε όλες τις κλίμακες.
  • Συνεργάζεται με γραφεία αρχιτεκτονικής τοπίου , για την μελέτη ή την κατασκευή έργων αρχιτεκτονικής τοπίου.

Πρωταρχικός  σκοπός  της ιστοσελίδας είναι  η  ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας  και την επαγγελματική διευκόλυνση που προσφέρει στην εποχή μας. Θα θεωρούνταν μεγάλη επιτυχία αν μέσα από τις επαφές και την λειτουργία της πλουτίζονταν ακόμα περισσότερο το μεράκι για το τοπίο, τον κήπο , το περιβάλλον , την οικολογία.

Απόψεις και προτάσεις που θα δίνουν λύσεις σε θέματα διαχείρισης του περιβάλλοντος χώρου, θα φιλοξενούνται σε ειδική θέση. Ακόμη φωτογραφίες τοπίων , πάρκων , κήπων  από ερασιτέχνες του χώρου είναι ευπρόσδεκτες και επιθυμητές.

Επιθυμία μας είναι η περιήγηση στην ιστοσελίδα, εκτός από την παροχή επαγγελματικών πληροφοριών , να δίνει την αίσθηση μιας μικρής « ηλεκτρονικής » βόλτας σε ωραία τοπία , πραγματωμένα με την φαντασία του ανθρώπου αλλά και με την ελευθερία της φύσης.

Στόχος μας να διατηρηθεί, να προστατευθεί και να ενισχυθεί όσο το δυνατό περισσότερο το φυσικό περιβάλλον, που δυστυχώς καταπατούμε διαρκώς, χάνοντας ανεπανάληπτο και μοναδικό πλούτο  από τη φύση και το τοπίο .

Γιατί ότι  αλλοιώνεται γύρω μας από βουνά , θάλασσες , κορφές , ρέματα ... επανορθώνεται  εάν και όταν, με  φοβερά  αργό  ρυθμό !!!