Εταιρεία     Υπηρεσίες     Μελέτες     Έργα     ’ρθρα     FAQs     ÅðéΓͺïéíùíßÑ     Sitemap  
ΜΕΛΕΤΕΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Newsletter signup
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό Ε-mail παρακαλώ στείλτε μας το E-mail σας

  ΕΤΑΙΡΙΑ


Η Διαμόρφωση είναι ένα τεχνικό γραφείο Μελετών –Κατασκευής Έργων  Αρχιτεκτονικής  Κήπων , Έργων Πρασίνου αλλά και ανοικτών Υπαίθριων χώρων γενικότερα. Συνεργάζεται  με  γραφεία  Αρχιτεκτονικής  τοπίου  για  την  εφαρμογή  των  μελετών  τους .

      Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 από τον Αλέξανδρο Κρεμμύδα ( Γ.Π.Α , Msc : Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων Ε.Α.Π. ) που από το 2003 συνεργάζεται με τον Θεόφραστο Γαβριελάτο  ( Α.Τ.Ε.Ι. : Φυτικής Παραγωγής )

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικότερα οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται :

  • αρχιτεκτονική κήπων
    εγκατάσταση συστημάτων αυτόματης άρδευσης
  • βραχόκηποι
  • πέργκολες
  • λίμνες
  • συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου
  • γεωπονική υποστήριξη χώρων πρασίνου .
  • περιβαλλοντικός σχεδιασμός
  • δίνεται προτεραιότητα στις οικολογικές μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων  ή την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους.

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου, στους τομείς προμήθειας υλικών άρδευσης, διακοσμητικών στοιχείων κήπου και παραγωγής φυτών, ώστε να παραδίδει το κάθε έργο με ποιότητα και εγγύηση.

Η «Διαμόρφωση» θέτει σαν πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία υπαίθριων χώρων υψηλής αισθητικής, σωστά σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της. Χώρων «διαμορφωμένων» με δημιουργική φαντασία, επιστημονική υπευθυνότητα και τεχνική αρτιότητα.

Με τη σκέψη ότι αξίζει να διαφυλαχθεί όσο το δυνατόν η φυσική υπόσταση των ελεύθερων χώρων (δημόσιων και ιδιωτικών), λαμβάνουμε υπ’ όψην κατά το σχεδιασμό δύο παράγοντες:

Ο πρώτος είναι η προτεραιότητα του φυσικού υλικού (φυτό, πέτρα, ξύλο, νερό), νοούμενο ως στοιχείο φθαρτό μα και ανανεούμενο διαρκώς, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα την διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας στον αστικό ιστό.

Ο δεύτερος έχει σχέση με την προοπτική εξέλιξη της σχεδιαστικής πρότασης, σαν ένα «κόσμημα» μέσα στη σύγχρονη πόλη.

Πιστεύουμε ότι η ανάγκη για οικιστική σιγουριά, άνεση και σταθερότητα μπορεί να συνδυαστεί με εκείνη για ισορροπία ψυχική και πνευματική που τόσο απλά και φιλικά μας χαρίζουν τα φυσικά στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο.